6 vlastností, podľa ktorých si ženy vyberajú životných partnerov

Voľba životného partnera je pomerne dôležitým krokom. Na tom, ako dobre alebo zle si človek vyberie, závisí ďalší vývoj jeho života. Aj preto by tento výber mal byť robený s rozvahou a nemali by ste uvažovať len v rámci toho, že sa práve nachádzate na obláčiku zamilovanosti. Ako teda na to?

S ružovými okuliarmi na očiach radšej nie

V minulosti mali ženy len pramálo vplyvu na to, koho si vezmú za svojho manžela. Dodržovali sa pomerne prísne pravidlá a budúceho partnera najčastejšie volili rodičia tak, aby to bolo finančne najvýhodnejšie. Súčasná doba je už v tomto ohľade benevolentnejšia a svojich životných partnerov si vyberáme podľa svojej vlastnej vôle a rozhodnutia. Má to však aj háčik, pretože často ženy volia muža pre život vo fáze najväčšej zamilovanosti, kedy majú na očiach ružové okuliare a nevidia budúce možné problémy.

Vzhľad muža

Pokiaľ je pri voľbe partnera dôležitý vzhľad, potom to býva najčastejšie vtedy, keď je žena ešte veľmi mladá. V tej dobe je na vizáž muža veľmi náročná. Postupne, ako pribúdajú roky a skúsenosti, ide vzhľad bokom, pretože žena zistí, že sú podstatnejšie vlastnosti pre spoločný život.

Zmysel pre zodpovednosť

Dohodnete sa s priateľom na niečom a on nedodrží slovo? Prichádza neskoro na schôdzky a často zabúda na dôležité veci? Potom mu s najväčšou pravdepodobnosťou nič nehovorí slovo zodpovednosť. A pritom mnohým ženám imponuje, keď je na muža spoľahnutie.

Pracovitosť

Je krásne počúvať slová o láske, ktorú k žene muž cíti. Lenže slová sa tak ľahko hovoria na rozdiel od činov, ktoré vykonať je oveľa zložitejšie. Preto sa mnohým ženám páčia muži pracovití, za ktorých hovoria ich činy.

Sympaťák so zmyslom pre humor

Už sme si povedali, že vzhľad pre ženy nie je v určitej životnej fáze rozhodujúcim faktorom pre výber partnera. Viac totiž ocenia to, ak má muž zmysel pre humor, vie si urobiť srandu sám zo seba, neberie sa tak vážne a je s ním sranda za všetkých okolností. Život sám o sebe je mnohokokrát veľmi zložitý, plný stresu či nervov, a optimistická povaha pomáha sa preniesť cez všetky prekážky, ktoré človeka stretnú.

Skutočná láska

Niekedy si ženy partnera pre život vyberajú obyčajným rozumom, pretože si v sebe ujasnili, prečo práve by chceli toho konkrétneho muža. Nie je to zase také zlé riešenie. Ale ak chýba vo vzťahu skutočná láska, môže sa potom stať, že sa žene podarí zamilovať sa niekde inde, a vážny problém je na svete.

Finančná istota

Peniaze sú dôležité, pretože okolo nich sa točí život. Keď je ich málo, je to zlé, a keď je ich veľa, tak sú aj starosti. Pre modernú ženu nie je finančne zaistený životný partner už tým najdôležitejším kritériom, podľa ktorého hľadá svojho životného partnera. Veľa žien si dokáže zarobiť veľa peňazí, často sú vo vzťahu tými, čo zarábajú viac ako muž. A zlatokopky boli v každej dobe.

Zdroj: https: elitedate.cz

Mohlo by sa Vám tiež páčiť

Komentáre sú vypnuté.